References

Van Velzen

03 June 2017

Pracht zicht

De hele vaart goed geregeld. In de middag gebeld dat het wellicht niet door gaat maar uiteindelijk toch wel. Mooi zicht en een mooie afsluiting. Bedankt daarvoor. Geland in zogenaamd natuurgebied.

7.8

Jan Zijteld

29 April 2017

tickets over datum

2 jaar geleden een ballonbon cadeau gekregen, de kast in en vergeten en waren ze 'over de datum'. Een mailtje gestuurd en ik werd gebeld dat ik alsnog een vlucht mocht boeken! Goede service bedankt!!

9

Anton Dijkstra

18 June 2016

Hoogtevrees, niet dus

Het was een super ervaring! Wat hebben we genoten! Het weer was perfect en we hadden een superpiloot! We gaan het zeker nog een keer doen, het is echt een aanrader! (ook voor mensen met hoogtevrees, hier heb je totaal geen last van)

8.1

Marike

16 June 2016

Wauwwwwww gaaffffff

Mam we hebben een ballonvaart gewonnen. Wauwwwwww gaaffffff en wat een belevenis van het begin tot het eind. Ik was er erg van onder de indruk. Rick nogmaals bedankt voor een geweldige ervaring. Een top avond om nooit te vergeten ...... een dikke 10

10

Frans Sijmons

12 July 2013

Prachtige tocht

Prive vaart met vrienden van ons gemaakt. Vertrokken bij ons huis en een mooie toch gemaakt over de Urechtse Heuvelrug. Uiteindelijk geland bij aardige boer in Woudenberg.

8

Annalies

Bijzonder

Mooie ervaring over de stad Utrecht. precies over de dom gevaren. Wil nogmaals een keer ballonvaren maar dan een ochtendvlucht met ons gezin, en het liefs vanuit onze omgeving vanuit Vreeland.

8.1